Follow

Bizeta miniGP

BZM miniGP available

Achievements

 11x
European Champion
 12x
Italian Champion
 26x
Belgian Champion
 14x
Dutch Champion

Website-statistic

JoomlaWatch Stats 1.2.8_05-dev by Matej Koval

Visitors

Today: 3
Yesterday: 15
Total: 364820 Jaar PASINI MPR PDF Print E-mail
Thursday, 09 December 2010 22:50

Op het weekend van 4 en 5 december stond in Riccione alles in het teken van 20 jaar PASINI MPR !

Een groot feest werd opgezet met alle bekende piloten die ooit hun race carrière begonnen zijn bij Pasini. Bekende rijders zoals Marco Simoncelli, Andrea Iannone, Mattia Pasini, Manuel Pogialli en vele anderen waren present om Luca en Maurizio te bedanken.

20Years Pasini

Lees het verslag, bekijk de foto's en de filmpjes van dit event bij "Read More"

 

 

Reeds sinds 1990 zijn Luca en Maurizio Pasini opzoek naar jong race talent. Deze rijders begeleiden ze dan tijdens hun eerste jaren in de pocketbike en daarna op de grotere motoren. Dankzij hun begeleiding zijn piloten zoals  Marco Simoncelli, Andrea Iannone, Mattia Pasini, Manuel Pogialli er in geslaagd om een gevestigde waarde te worden in het wereldkampioenschap. De meeste van hen zijn zelfs wereldkampioen geworden.

 

Marco, Mattia and Manuel

 

Op zaterdag 4 december werden alle piloten die in deze 20 jaar voor Pasini MPR gereden hebben, uitgenodigd voor een avondfeest met daarna een hulde aan de piloten. Het was een blij weerzien voor zowel piloten als voor Luca en Maurizio.

 

rider of the year

 

Ook italiaans TV figuur "Capitan Ventosa" was van de partij en zorgde voor de grappige noot tijdens de huldiging.

 

Op zondag was er een wedstrijdje voorzien op het pocketbike circuit van San Mauro a Mare. Er was heel veell volk afgezakt naar het circuit om 'The race of champions" te komen bekijken. Men wou allemaal zien of Marco Simoncelli met zijn lange benen nog wel instaat was met een pocketbike te rijden. Iedereen was stom verbaast toen bleek dat zowel Marco Simoncelli, Andrea Iannone en Mattia Pasini nog HEEL vlot met de pocketbike overweg kon! Meer ze reden tijden die een top 5 notering zou geven in een huidig senior Open kampioenschap.

 

Marco Simoncelli on minimoto

 

Snelste bleek Andrea Iannone te zijn die bijna van start tot finish aan de leiding reed.
Marco Simoncelli was na een slechtere start netjes terug gereden naar een 2e plaats toen deze een serieuze Highsider te verwerken kreeg. Mattia Pasini reed een mooie wedstrijd op een 3e plaats.

 

Andrea Ianonne fastest on minimoto

 

Je kan de sfeerbeelden bekijken in ons "20 years PASINI" album

En de filmpjes van de race kan je hieronder vinden.