Follow

Bizeta miniGP

BZM miniGP available

Achievements

 11x
European Champion
 12x
Italian Champion
 26x
Belgian Champion
 14x
Dutch Champion

Website-statistic

JoomlaWatch Stats 1.2.8_05-dev by Matej Koval

Visitors

Today: 3
Yesterday: 15
Total: 3648Op training bij de Gentlemen in Pescare PDF Print E-mail
Monday, 19 September 2011 23:51

Als coach moet  je soms al eens je eigen niveau weer wat bijschroeven om de laatste kneepjes te kennen van de Italiaanse meesters. Dus een ideale gelegenheid dacht ik om eens een wedstrijd mee te pikken in midden Italië op de kartbaan van Pescara.

 

Gerry in race

Lees het verdere verslag bij Read More ...

 


Ik had mezelf ingeschreven in de categorie Gentlemen van de organisatie UISP, hierbij mijn dank aan de familie Di Berardino. Gentlemen verraad al een beetje dat het hier niet over senior open gaat, maar wel de minimum leeftijd van 30 jaar vereist is, wat niet wil zeggen dat hier toeristen op de baan vertoeven, integendeel close racing van de bovenste plank.

 

awaiting the race


Na een intensieve trainingsdag onder begeleiding van Luca Pasini (grazie Luca) besefte ik dat het zweten zou worden voor een top 5. Na de tijdtraining bleek dan ook dat ik als 8e op de grid stond met 0.090 sec. verschil met plaats 3 (slik) !!

 

Na een niet zo schitterende start (10e) kwam ik toch snel in de 2e groep van 6 terecht waar het uiteindelijk ging om plaats 4  tot en met 10. De eerste 3 waren kunnen ontsnappen, dus was de strijd volop voor de 4e plaats. Na 12 minuten onder een blakende zon bij 40 graden elke ronde van positie gewisseld te hebben tussen plaats 4 en 8 werd het uiteindelijk beslecht met plaats 8, binnen een seconde van plaats 4.

Een goede prestatie al bij al, wetende dat die Italianen ieder week keihard trainen om op dit niveau te blijven rijden. Dit was een van mijn plezantste wedstrijden ooit kan ik wel zeggen en zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals wil ik iedereen bedanken die me gesteund en geholpen heeft in deze ervaring.
Gerry Verhoeven

 

starting grid

Gerry in race

Gerry in race