Follow

Bizeta miniGP

BZM miniGP available

Achievements

 11x
European Champion
 12x
Italian Champion
 26x
Belgian Champion
 14x
Dutch Champion

Website-statistic

JoomlaWatch Stats 1.2.8_05-dev by Matej Koval

Visitors

Today: 3
Yesterday: 15
Total: 3648Een doordeweekse training met... Valentino Rossi en Mattia Pasini PDF Print E-mail
Tuesday, 20 September 2011 11:25

Het kan gebeuren dat je toevallig in Italie vertroeft voor een gelegenheids wedstrijd in het Italiaanse kampioenschap,en je denkt een avond te gaan trainen op een kartbaan waar je plots Valentino Rossi en Mattia Pasini als sparringpartner krijgt! Met deze laatste is niet de eerste keer dat ik een trainingsessie rij, (Mattia is de zoon van een gekende pocketbike constructeur...).

 

BEKIJK ALLE FOTO's BIJ READ MORE !!!

 

 

 

 

Blijkt dat Valentino en ook Marco Simoncelli al eens vaker gaan trainen met de pocketbike, en dat is ook te merken aan hun ritme op deze kleine motoren , hun enthousiasme is dan ook erg groot en vol lof als extra training met de pockets!! Als je hen vraagt waarom ze zich nog "bezig houden" met de pocketbikes, krijg je te horen dat de pockets hun heel goed baangevoel geven. en het aansturen van bochten een heel goede training is voor de grotere motoren. En dat het pure fun is natuurlijk.

 

 

Want geef toe de laatste tijd is het een beetje te kalm in de MotoGP. SuperSic wil hier uiteraard zo snel mogelijk verandering in brengen..

Het was een enorm leuke ervaring om samen met die grote heren over het circuit te razen. Indien ze nog eens een training plannen, ze hebben mijn nummer . Ik kom er meteen aan!

Gerry Verhoeven.